fbpx
Close
Consulting @ The Loft Business Center
Startersadvies

Kiest u voor een éénmanszaak of voor een vennootschap? Wij bekijken samen met u stap voor stap wat de voor- en nadelen zijn en begeleiden u naar de beste juridische keuze. Of u nu een ondernemings- of financieel plan nodig hebt, we bepalen dit samen voor u aan de hand van een kort verkennend (video)gesprek. Wij geven duidelijk mee op welke manier u perfect voorbereid kan zijn op het zelfstandige leven en zodus een goede weloverwogen beslissing kan nemen om uw succes te verzekeren.

Plan een vrijblijvend gesprek

The Loft Business Center

De juiste juridische vorm van uw bedrijf kiezen, is van cruciaal belang. Kies bewust en bespreek vrijblijvend de toekomstplannen voor u en uw bedrijf.

Smart formule

Van bij de opstart halen wij uw zorgen weg door in te staan voor de administratieve afhandeling van alle formaliteiten, zodat uw tijd en aandacht naar de core-business kan gaan. We werken zeer transparant en efficiënt zonder langdurende afspraken en eindeloze besprekingen, maar met volledige aandacht voor uw specifieke vragen en wensen.

Voor uw gemak, nemen wij alle administratieve kosten op ons indien u bij TLBC intekent op een jaarcontract voor uw maatschappelijke zetel. Op deze manier geniet u ook vanaf het begin een jaar lang van een professioneel adres, een meeting point voor uw contacten.

question-mark
Bent u een startup?

Of vindt u zelf dat u aan deze beschrijving voldoet? Dan hebt u in ieder geval de ‘juiste mindset’: jong van geest, gedreven, innovatief, en nieuw in de ondernemingswereld. Wij zitten graag samen met u rond de tafel om te bespreken hoe we u vanuit ons netwerk verder kunnen bijstaan bij de administratieve opvolging (opstart, boekhouding, sociaal secretariaat,…). Dit is nog een bijkomend meegenomen voordeel dat u hebt indien u vanuit ons bedrijvencentrum gaat opereren.

Tarieven

In een eerste verkennend gesprek worden de noden van uw onderneming uitgetekend en op basis daarvan krijgt u een offerte op maat. Indien u beslist om een jaarabonnement te nemen, voorzien wij dat de volledige dienstverlening in de totaalprijs vervat zit, zonder bijkomende doorgerekende kosten achteraf. Wij bezorgen u een accurate kostberekening met zowel de kosten van advies als de wettelijke kosten (publicatie, neerlegging, KBO, BTW, …). Op deze manier kan u perfect inschatten waarmee u rekening dient te houden, zonder latere onaangename verrassingen.

Tarieven