fbpx
Close

Onze diensten

Hoe kan u besparen op de kosten van uw kantoor? Wij bieden u de volgende oplossingen aan tegen voordelige prijzen.

Privé kantoorruimte

Betaal één totaalprijs per maand voor een volledig gemeubileerd kantoor, gebruik van de vergaderruimte, postbus, supersnelle internetverbinding, nutsvoorzieningen en privé printer.

voor 499 euro per maand

Co-working space

Een gedeelde werkruimte met tal van voordelen en goedkope, flexibele formules. U kan hier ook aan networking doen en uw productiviteit verhogen en eventueel combineren met virtueel kantoor.

voor 149 euro per maand

Virtueel kantoor

Vestig uw bedrijf op onze professionele adres. Ook geschikt voor ondernemers die de markt of regio verkennen of buitenlandse bedrijven die een vertegenwoordiging in België hebben.

voor 99 euro per maand

Telefoniediensten

Een regionaal telefoonnummer is professioneler dan een GSM nummer. U kunt uw zakelijke telefoonnummer vermelden op uw briefwisseling, facturen, emails, visitekaarten, enz…

Coaching / Consulting

U heeft behoefte aan raad of u heeft een vraag. We bieden u graag de know how van professionals zodat u meer uit uw vennootschap kan halen en uw onderneming naar een volgende niveau kan brengen.

Startersadvies

Wenst u een bedrijf op te starten, maar weet niet hoe eraan te beginnen? Wij kunnen u begeleiden bij de oprichting en samen denken over de meest geschikte ondernemingsvorm.